top of page

BOGØ JAZZFESTIVAL

D. 29-31.august 2024

Det bliver en festival hvor vi skal vidt omkring og kommer til at opleve intimitet, ekvilibrisme, ydmyghed, god mad og selvfølgelig dejligt samvær midt i Bogø skov i den charmerede Skovpavillon.

 

Vi starter som sædvanligt om torsdagen d. 29. august kl. 1900 med “Chicken in Forrest” (god mad), hvorefter Cæcilie Norby og Lars Danielsson igen skal åbne dette års festival med deres betagende intimitet og tage os med på en rejse i deres betagende musikalske univers. Vi fik lov at opleve dem sidste år på Bogø Jazz Festival og det vil vi sjældent glemme, for det var om noget en oplevelse på alle parametre.

 

Cæcilie Norby- Vocal

Lars Danielsson- Bas

 

Fredag d. 30. august.

 

Her har vi som sædvanligt SURPRISE Børne Jazz kl. 1100 hvor vores kære børn får mulighed for at opleve musikere fra deres bedste side. Vores unge publikum skal selv være med til, med deres tilstedeværelse at gøre dagen til noget helt specielt.

 

Om aftenen åbner vi dørene igen kl. 1700 og skal vente med spænding til vores jubilæums surprice indtager scenen…de glæder sig… ups…ikke mere info til det. Vi spiser vores helt egen “Gumbo” (god mad) kl 1900 og lader op til at Paul Banks og Jakob Dinesen går på scenen og giver os en Gospel og Blues night i de sene sidste sommer timer.

 

Paul Banks- Vocal, Guitar

Jakob Dinesen- Saxofon

 

 

 

Lørdag d. d. 31. august. Åbner vi dørene kl 1500 og gør klar til Kl. 1600 hvor Benita Haastrup - DRUMDRUM indtager scenen.

 

Den karismatiske slagtøjsspiller Benita Haastrup har vundet mange priser for sit levende og farverige trommespil, bl.a den prestigefyldte Ben Webster Pris.

Hendes trio er en unik oplevelse af gnistrende virtuost sammenspil og spilleglæde, og koncerten er både medrivende, overraskende og humørfyldt.

Musikken er en skøn blanding af toner fra The Great American Songbook, Den Danske Sangskat og Benita's egne iørefaldende kompositioner.

 

Benita - DRUMDRUM handler om, at videregive glæden ved at spille og improvisere sammen, om at indrage lytteren, og om at skabe fælles oplevelser, der åbner os.

Trioen har siden 2015 turneret og spillet mere end 1000 koncerter sammen og har udgivet tre anmelderroste album.

 

Benita Haastrup- Percussion

Jens Skou Olsen- Bas

Kaare Muskholm- Vibrafon

 

Jazz buffeten bliver igen i år gjort klar til indtagelse kl. 1800 hvor vi skal nyde selskabet og god mad og lade op til, at Kjeld Lauritsen trio skal tryllebinde os med deres magiske, nærmest uvirkelige musikalske udfoldelser kl 2000.

 

 

Violinisten Caroline Bugala dukkede spontant op til en af Kjeld Lauritsens jamsessions på La Fontaine for et par år siden og lagde publikum ned med sit fantastiske spil. Inden hun havde spillet sine 2 numre var hun engageret til en koncert på stedet og hun har siden været en kær gæst i klubben.

 

Caroline Bugala violin

Kjeld Lauritsen Hammond

Espen Laub von Lillienskjold trommer.

 

Velkommen til en herlig koncert med noget af det bedste og mest uforfalskede JAZZ!

Vi glæder os til at se Jer :-)

Jazzlige og kærlige hilsner Fam. Væhrens

bottom of page