top of page

Vilkår

Sådan handler du hos Wæhrens Piano & Flygler v/ Nicholai Wæhrens Etab. år 2000

For at foretage køb på www.wpf.dk skal du igennem 5 trin. 
1. Find den eller de varer du ønsker at købe og læg dem i indkøbskurven, 
  gå herefter til Kurv.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Wæhrens Piano & Flygler. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Wæhrens Piano & Flygler. 
Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Wæhrens Piano & Flygler. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Wæhrens Piano & Flyglers side, er denne af vejledende art. Wæhrens Piano & Flygler indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.
Leveringstidspunkt og transport: Leveringstid for fysiske produkter ca. 4-5 hverdage. Levering af varer fra Wæhrens Piano & Flygler anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Postdanmark, UPS eller personligt fra Wæhrens Piano & Flygler.

Transportgebyr: Wæhrens Piano & Flygler har ingen transportgebyrer.
Betalingsgebyr: Wæhrens Piano & Flygler har ingen betalingsgebyrer.
Wæhrens Piano & Flygler står for levering ved køb af klaver eller flygel samt ved udlejning.
Hos Wæhrens Piano & Flygler kan kontrakter indgås på engelsk eller dansk.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af Wæhrens Piano & Flygler overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Wæhrens Piano & Flygler, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Wæhrens Piano & Flygler .Som kunde hos Wæhrens Piano & Flygler har du to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Ved reklamation skal varen sendes til Wæhrens Piano & Flygler, Bogø Hovedgade 77, 4793 Bogø.  For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Wæhrens Piano & Flygler  har stillet dig i udsigt.
Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort. Alle priser i Wæhrens Piano & Flygler - på web-adressen http://www.wpf.dk - er inkl. Moms.
Fortrydelsesret: Wæhrens Piano & Flygler yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du kan fortryde dit køb ved at nægte modtagelsen af varen, ved at overdrage varen til postvæsnet eller returnere varen ved forudgående aftale.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Persondatapolitik:
Wæhrens Piano & Flygler anvender ikke cookies eller logstatistik. Wæhrens Piano & Flygler indsamler kun navn, adresse,email, og tlf.nr. som andvendes udelukkende med henblik på levering af købte varer. De registrerede oplysninger opbevares i fem år iflg. bogføringsloven, som stiller krav derom. De registrede oplysninger vidergives kun til vores samarbejdshandler i Tyskland udelukkende med henblik på fremsendelse af købte varer. Som registreret med navn, adresse, email og tlf.nr. har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.Personoplysningerne opbevares ikke krypteret kun kreditkortoplysninger. Personoplysningerne transmitteres ikke krypteret, kun kreditkortoplysninger.
Den dataansvarlige er Wæhrens Piano & Flygler

Hos Wæhrens Piano & Flygler opbevarer vi ikke oplysninger om dine ordrer på sådan en måde, at det er muligt at rekvirere en kopi af din ordrebekræftigelse på et senere tidspunkt. Husk derfor at gemme den du modtager pr. email umiddelbart efter at aftalen er indgået.

Wæhrens Piano & Flygler opdaterer websitet www.wpf.dk dagligt.

Med venlig hilsen

Wæhrens Piano & Flygler

Payment Methods
bottom of page